Доставка на пратки и колети от Италия!

 

 

Блог

Поръчки от BATA

Трябва да се вземе под внимание, че при поръчка на няколко чифта обувки от бата те рядко се изпращат заедно като обща пратка в един кашон. Поръчката Ви се разпределя на различните складове и обувките се изпращат поотделно като самостоятелни пратки, което оскъпява малко поръчката.

 

Поръчки на авто и мото части

Авто и мото части от Италия се поръчват много често и особено 2-ра употреба. Полезно е да се знае, че в 99% от случаите частите обявени в Ибей се намират в различни авто морги и не са демонтирани, което значи, че времето за доставка на търговците е по-дълго поради необходимото технологично време за демонтаж на съответната част. Ако Ви е нужно нещо спешно то Ви съветваме да потърсите търговец в България, който вече разполага със съответната част и може да Ви я достави веднага.

 

Рейтинг на продаващите в Ибей

При покупки в Ибей най-добрия начин да се ориентирате за качеството и описанието на продукта, комуникацията, времето за доставка и цената на доставката са звездите, с които продавача е бил оценен за съответната категория от купувачите си, а не от броя негативни или неутрални оценки дадени за него. Преглеждането на оценките със звезди е изключително важно и би Ви предпазило до голяма степен от разочарования.

 

Асистирано пазаруване

При асистираното пазаруване продукта и продавача се избират от Вас. Продукта се заплаща 100% авансово. Ние Ви помагаме само за извършване на плащането и комуникацията с търговеца. Плащането от наша страна се извършва веднага, но не носим отговорност за качествата на продукта, времето за доставка и т.н. При възникнали проблеми ние съдействаме при комуникацията, но за връщане на продукта или възстановяване на суми важат правилата на съоветния сайт, при съответните условия на плащане, с които би трябвало да се запознаете предварително при избора на продукт. Ние си позволяваме съвети само при явно лош рейтинг на продавача, но не можем да влияем на избора Ви. Моля четете внимателно описанията на продукта, евентуални възможности за връщане и следете рейтингите на търговците.

 

 

 

 

Copyright 2014 |domain.bg | Всички права запазени.