Доставка на пратки и колети от Италия!

 

 

Цени

Внимание! 

във връзка с промяната на цените на горивата и завишаване билетите за Фериботите Гърция-Италия, Италия-Гърция с  почти 3 пъти, както и завишаването цените на консумативи и други материали свързани пряко с доставките на пратките от Италия временно обявяваме увеличение на цената за доставката на пратки от Италия с 20%

или 0.80 ст/кг.

Промяната влиза в сила от 17/05/2022.

При промяна на цените на посочените по-горе ставки цената ни ще бъде актуализирана!

 

Благодарим за разбирането!

  1. Транспорт на стоки от Италия до България – 4.80 лева/ кг. за всеки започнат кг.
  2. Цена за обработка на всяка пратка в Италия - 1 лв.
  3. Цена за обработка на всяка пратка в България - 1 лв.
  4. Такса за допълнителна обработка на нерегистрирани пратки 2 лв. Регистрацията става в меню "Профил" с голям червен бутон "Регистрирай пратка".
  5. Куриерската услуга на територията на България се заплаща допълнително според тарифата на избраната куриерска фирма и начина на доставка.
  6. Пратки заявени за доставка с Наш куриер за София се доставят от наш куриер срещу допълнително заплащане в зависимост от размера им 7.00 лв. на пратка дори когато имате обединени пратки и теглото им е до 5 кг. .
  7. Пратки над 60 см. се изчисляват по обемно тегло.
  8. Превоз на нестандартни пратки, автомобилни резервни части, скутери, велосипеди, мотоциклети, ATV, резервни части и аксесоари за тях, пластмасова броня/ куфар (Top Roof Box) за автомобили, палети ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ от личният си профил и ние ще Ви дадем цена.
  9. Отстъпка от цената при регулярни обемни и палетни пратки.
 

 

 

Copyright 2014 |domain.bg | Всички права запазени.